Brabants genieten bij hét restaurant in Baarle-Nassau
In onze Brasserie serveren wij met veel plezier een lunch of diner die tot in de puntjes zijn verzorgd. Geniet van smaakvolle en ambachtelijk bereide gerechten bij hét restaurant in Baarle-Nassau. Onze kok verwent u graag met grens- en seizoensgerechten. Brasserie Den Engel is de hele dag geopend en biedt een veelzijdige menukaart met eerlijke producten, seizoensgebonden suggesties, een dagschotel, een 3-gangen keuzemenu en High Tea / High Wine met seizoensgebonden gerechtjes. Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen!
Menukaart
Onze chefkoks maken in een handomdraai de lekkerste gerechten voor u klaar. Natuurlijk zijn wij voorbereid op grote groepen en hebben we verschillende keuzemenu’s.
Een greep uit onze
Voorgerechten
Rundercarpaccio € 15,75
met truffelmayonaise, rucola, parmezaanse kaas en pijnboompitjes
3 gamba’s a la plancha € 16,50
met knoflooksaus, rucola en kruidenboterbroodje
Visproeverij € 16,50
zalm, oester, mosselsoep, scampi en coquille
Coquille € 17,50
omwikkeld met Gandaham crème van bloemkool en truffelschaafsel
Een greep uit onze
Hoofdgerechten
Rib Eye € 22,50
premium stuk rundvlees met een oogje vet
Filet Pur € 32,50
het malste stuk vlees van het rund
Doradefilet € 21,50
met frisée stamppot geroosterde worteltjes en kruidige beurre blanc
Kreeft € 45,00
gegratineerd uit oven met gestoofde groenten en frietjes
Een greep uit onze
Vegetarisch
Vegetarische hamburger € 17,75
van avocado, met Cheddar, salsa, rode ui, sla en frietjes
Pasta € 17,75
in kruidige knoflookroomsaus, Parmezaan, bospaddenstoelen en rucola
Gado Gado € 17,75
vegansaté, tempeh, Basmati-rijst, satésaus, kroepoek, atjar, sajoerboontjes en nootjes
Gelegenheden voor High tea / wine
High wine
€ 43,50 p.p.
High tea
€ 24,50 p.p.