Heerlijk ontspannen op een unieke locatie

Ervaar de luxe van simpelweg genieten in het centrum van het bijzondere grensdorp Baarle-Nassau-Hertog. Hotel Den Engel is alles behalve een doorsnee hotel. Gelegen op de grens Nederland-België, in het hart van de enclave en midden in de driehoek Breda-Tilburg-Turnhout; een unieke locatie die veel leuke mogelijkheden te bieden heeft. Van binnen straalt het hotel warmte en gezelligheid uit, waardoor u al snel een familiegevoel krijgt in ons kleinschalige hotel. U vindt bij Hotel Den Engel ruimte, rust en volledige ontspanning.

Vorige
Volgende
Moderne 2-
persoonskamers
Luxe
badkamers
Televisie &
gratis wifi

Kamers

De kamers zijn verbouwd tot lichte ruimtes met een rustige, luxe uitstraling. Uw stijlvolle kamer heeft een rustieke vloer, smaakvolle aankleding en een gezellige zithoek.

Prijzen per nacht
per kamer

Personen

1 persoon € 90,00
2 personen € 118,00

Bedden

Extra bed € 40,00
Kinderbedje € 15,00

Eten & drinken

Uitgebreid ontbijt € 15,95
Ontbijt- of lunchpakket € 14,95

Huisdieren

Huisdierentoeslag € 17,50

Bekijk ook onze
arrangementen

(prijzen zijn op basis van 2 persoonsbezetting)

We verwelkomen u graag met een heerlijk welkomstdrankje met amuse. ’s Avonds geniet u van het heerlijke Baronie keuzemenu.

De volgende morgen wacht u een uitgebreid ontbijt en een glas verse jus d’orange. U krijgt een spraakmakende wandel- en fietsroute die u door de enclaves leidt.

Bekijk volledig arrangement

Het is heerlijk wandelen in Baarle. Door ons dorp loopt de ‘onbegrensde wandelroute’ die u, via historische bezienswaardigheden, verschillende keren aan de andere kant van de grens brengt. Als u besluit te gaan wandelen, krijgt u een lekker snackpakketje mee. In onze brasserie serveren we u ’s avonds het Baronie keuzemenu. 

Bekijk volledig arrangement

Uw aankomst in ons hotel vieren we graag met een kopje koffie of thee met een chocoladebol. Als u de omgeving gaat verkennen, krijgt u een lekker snackpakketje mee voor onderweg.

Als diner serveren we u het Baronie keuzemenu. Wanneer u de volgende dag weer uitgerust bent, verzorgen we een uitgebreid ontbijt.

Bekijk volledig arrangement

Op de dag van aankomst geniet u in onze brasserie van het Baronie keuzemenu. Na een goede nachtrust serveren wij een uitgebreid ontbijt. Bij de Ezelshoeve in Baarle mag u ezels knuffelen en maakt u een unieke natuurwandeling met deze ezel. Zij dragen uw picknick in draagzakken op hun rug voor u mee.

Bekijk volledig arrangement

Zien we u snel in
ons hotel?