Familieuitje Brabant

Familieuitje Brabant

Een familieuitje in Brabant plannen hoeft niet moelijk te zijn. Den Engel heeft volop ludieke, avontuurlijke, leerzame, sportieve en recreatieve activiteiten voor leuke teambuilding, bedrijfsuitjes, groepsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten of personeelsfeesten. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een onvergetelijke dag vol groepsactiviteiten. Uw uitje is in goede handen bij ons team van enthousiaste medewerkers.

Activiteiten voor een familieuitje Brabant:

Brasserie Hotel Den Engel in Baarle-Nassau. personeelsuitje brabant personeelsfeest bedrijfsuitje baarle nassau hertog breda tilburg brabant origineel uitje personeel leuk bedrijfsuitje groepsactiviteiten personeel bejaardenuitje uitje voor ouderen met busvervoer leuke activiteiten voor ouderen fietsen huren restaurant uitje met eten personeelsuitje organiseren boogschieten wandelen enclavedorp grens bedrijfsuitje brabant teamuitje brabant familiedag brabant familie uitje brabant familieuitje feestzaal baarle nassau

Den Engel

In het centrum van het bijzondere enclavedorp Baarle-Nassau vindt u Den Engel. Brasserie, feestzaal, hotel en volop activiteiten en events in de regio staan voor u klaar.

Familieuitje Brabant

Combineer meerdere activiteiten om uw familieuitje onvergetelijk te maken. Kies bijvoorbeeld voor een uurtje bosgolf in combinatie met levend tafelvoetbal en een bezoek aan de lokale bierbrouwerij.

Eten en drinken

Na een dag vol activiteit wilt u ergens lekker gaan eten. Daarom biedt Den Engel u de gelegenheid om sfeervol en smakelijk af te sluiten met een diner of barbecue. Bekijk ons groepsmenu.

Groepen

Een familieuitje in Brabant voor 20 personen of meer, is bij ons geen probleem. U kunt bij ons terecht voor groepsactiviteiten. Wij bieden tevens een uniek busvervoer aan met onze Amerikaanse schoolbus.

Waarom uw familieuitje bij Den Engel?

Familieuitje Brabant
De voordelen van een ‘familieuitje Brabant’ bij Den Engel op een rijtje: Wij verzorgen het vervoer van uw uitje (vraag naar de voorwaarden), garanderen een warm welkom, heel veel verschillende leuke en originele uitjes mogelijk, Baarle-Nassau is een bijzonder encalve-dorp, heerlijk eten in onze brasserie en tot slot kunt u ook nog blijven slapen in ons hotel. Uw familieuitje organiseren bij één partij heeft zo zijn voordelen! Laat het ons dus gerust weten als u van plan bent om uw familieuitje brabant te plannen, dan denken we graag met u mee.

Origineel familieuitje Brabant

Bezoek ...

Avondfeest

Zuidam distillers

Bezoek de distilleerderij van Zuidam
Duur: 2 uur
Vanaf € 20.00 p.p.

De familie van Zuidam biedt u een rondleiding door een van de laatste distilleerderijen van Nederland.

Ezels knuffelen

Bezoek De Ezelshoeve in Baarle
Duur: 1 uur
Vanaf € 5.00 p.p.

Kom langs en maak kennis met de grootste en één van de meest knuffelbare en gemoedelijke ezelrassen.

Bierbrouwerij

Bezoek 'De Dochter van de Korenaar'
Duur: 2 uur
Vanaf € 9.75 p.p.

Na een hartelijk ontvangst, legt de brouwer zelf uit over het brouwproces en presenteert met trots zijn bieren.

Internationale wijngaard

Breng een bezoekje aan dé unieke wijngaard van Baarle
Duur: 2 uur
Vanaf € 15.95 p.p.

Hof van Baarle is een unieke wijngaard met wijnranken op zowel Nederlandse als Belgische grond (Enclave!). In de eigen wijnmakerij wordt rosé, rode en witte wijn gemaakt en gebotteld. U krijgt onder leiding van de wijngaardenier een rondleiding door de wijngaard en de wijnmakerij. Daarna is er een wijnproeverij met de mogelijkheid om streekkazen te proeven.

Verken ...

Paardentram-rit

Laat je rijden door 2 trekpaarden
Duur: 1 uur
Vanaf € 12.50 p.p.

In een paardentram Baarle-Nassau en Baarle-Hertog verkennen. Getrokken door 2 trekpaarden nemen wij u mee voor een rit van 60 minuten die meermalen over de grens zal gaan…
In de paardentram is plaats voor 14 personen.

personeelsuitje brabant personeelsfeest bedrijfsuitje baarle nassau hertog breda tilburg brabant origineel uitje personeel leuk bedrijfsuitje groepsactiviteiten personeel bejaardenuitje uitje voor ouderen met busvervoer leuke activiteiten voor ouderen fietsen huren restaurant uitje met eten personeelsuitje organiseren boogschieten wandelen enclavedorp grens bedrijfsuitje brabant teamuitje brabant familiedag brabant familie uitje brabant familieuitje feestzaal baarle nassau met ezels wandelen in de natuur bossen

Wandeling met ezel

Een unieke wandeling voor jong en oud
Duur: 3 uur
Vanaf € 5.00 p.p.

Wil je eens heerlijk onthaasten in de natuur en tegelijk een unieke ervaring opdoen door te wandelen met een bijzonder dier als de ezel? Dat kan! Wij bieden je een unieke wandeling samen met ezels door het mooie bosgebied van Baarle-Nassau.

De ezels laten je genieten van de natuur, hun liefdevolle karakter en onverwachte capriolen. Zij dragen jouw bagage in draagzakken op hun rug voor je mee. Ook voor kinderen zijn deze wandelingen erg leuk.

  • Een groep tot 5 personen krijgt 1 ezel mee, bij een grotere groep worden er meer ezels ingezet.
  • U krijgt van ons een wandelkaart mee.
personeelsuitje brabant personeelsfeest bedrijfsuitje baarle nassau hertog breda tilburg brabant origineel uitje personeel leuk bedrijfsuitje groepsactiviteiten personeel bejaardenuitje uitje voor ouderen met busvervoer leuke activiteiten voor ouderen fietsen huren restaurant uitje met eten personeelsuitje organiseren boogschieten wandelen enclavedorp grens bedrijfsuitje brabant teamuitje brabant familiedag brabant familie uitje brabant familieuitje feestzaal baarle nassau kerk bezoeken

Enclave-wandeling

Verken de dorpskern van Baarle, mét gids!
Duur: 1,5 uur
Vanaf € 4.00 p.p.

In samenwerking met het VVV zorgen wij voor een gids die een wandeling met u maakt (± 4km) en u alle geheimen uit de streek vertelt. Zij verzorgt een uitgebreide rondleiding door het merkwaardige dorp Baarle. Een dorp uniek in haar tweevoud: twee burgemeesters, twee postkantoren, twee brandweerkorpsen. Maar één bevolking die met haar twee nationaliteiten hand in hand samengaat. De 30 stukjes België en Nederland in elkaar verweven zorgden voor een uniek smokkelverleden. Eventueel kan dezelfde gids bij slecht weer een bustour met u maken.

Fiets of tandemtocht

Maak een prachtige fietstocht in de bossen.
Duur: 1 dag
Vanaf € 12.50 p.p.

Een fiets huren kan bij ons. Wij hebben gewone fietsen, maar ook tandems, steps, e-bikes, mountainbikes en beachcruisers. 

Op de Hollandse fiets door het Belgische landschap. Op eigen initiatief, óf fiets onze route van circa 30 kilometer door de prachtige landelijke omgeving van Baarle. U gaat diverse keren de grens over. Onderweg heeft u gelegenheid om een consumptiestop te maken.

Actief ...

Koning Bal

Wie wordt Koning(in) en wie de Nar?
Duur: 2,5 uur
Vanaf € 15.00 p.p.

Een Bourgondisch uitje waarbij de bal centraal staat. Bij Koning Bal gaan jullie in ontspannen sfeer uitmaken wie de Koning(in) en wie de Nar wordt van jullie groep. Jullie leggen 10 verschillende bal-onderdelen af. Voetgolf, basketbal, hockey, midgetgolf, jeu de bal, kogelstoten, tennis, voetbal en skee-ball. Dit kan gewoon in casual kleding. Een op voorhand geslaagd evenement voor jong en oud, sportief of niet sportief en waarbij er enorm veel gelachen gaat worden.

Programma's ...

Koning Bal Quiz

Een hilarische quiz over balsporten
Duur: 3 uur
Vanaf € 15.00 p.p.

Grappige opdrachten, leuke prijzen en ludieke momenten zorgen ervoor dat de slappe lach tevoorschijn gaat komen.

Workshop Comedy & improvisatie

Humor brengt mensen samen
Duur: 3 uur
Vanaf € 15.00 p.p.

Durf jij uit je comfortzone te gaan en voor een te groep staan met jouw eigen komische verhalen? Hier leer je het.

Prijs op aanvraag.

Familieuitje Brabant boeken

Familieuitje Brabant

Ons ‘familieuitje Brabant’ boek je eenvoudig. Neem contact met ons op om uw wensen te doorlopen, en wij plannen het uitje voor u in. Natuurlijk kunt u bij ons genieten van een volledig ontzorgde dag met uw gezelschap. Onze ervaren medewerkers staan klaar om uw gasten het ideale familieuitje te bezorgen. Van een dag vol groepsactiviteiten tot een heerlijk diner om de dag mee af te sluiten. Zelfs een overnachting is mogelijk! We zien u dus graag verschijnen.