Puzzelproeverij

Geniet van een gezellige weekendmiddag of -avond met dit nieuwe puzzel & proef concept. De ideale combinatie van een gezellige activiteit en borrelen! In drie rondes waarin eerst een raadsel of puzzel moet worden opgelost en daarna iets heerlijks op tafel wordt geserveerd, beleef je gezamenlijk een toffe middag of avond.

Koning Bal Quiz

Grappige opdrachten, leuke prijzen en ludieke momenten zorgen ervoor dat de slappe lach tevoorschijn gaat komen.

Workshop Comedy & improvisatie

Durf jij uit je comfortzone te gaan en voor een te groep staan met jouw eigen komische verhalen? Hier leer je het. Prijs op aanvraag.

Ik Hou van Holland

Een avondvullende spelshow. Welk team weet het meeste van ons mooie kikkerlandje? Hints, spijker slaan, muziekquiz en breinbrekers.

Expeditie Baarle

Een middagvullend programma met opdrachten die in het teken staan van teambuilding, behendigheid, creativiteit, samenwerken en plezier.

Spelshow ‘Alles mag bij…’

Avondfeest

Verschillende spelrondes waarbij je lachspieren en creativiteit getraind worden. Briljant! Met als spelonderdelen: Raad de Plaat, Fotomime, De Dirigent, Letterpakken, Daar teken ik voor, Schreeuwlelijk en natuurlijk een finale muziekronde. Een avond- of middagvullend programma dat prima te combineren is met een drankarrangement bijvoorbeeld.